Na fotce je origo turbo v porovnani s novym kouskem

Jeste jsem sehnal jina kola na leto ( 16" ) a cekam jeste na podlozky dozadu...
Jeste zbyva sehnat ic a pujdu napasovat nove turbo

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Jinak mel jsem dve a o vikendu jsme jedno menil, protoze co bylo v aute, bylo ko.. Tohle druhe je jinak v poradku..
 Jinak mel jsem dve a o vikendu jsme jedno menil, protoze co bylo v aute, bylo ko.. Tohle druhe je jinak v poradku.. budu to sem postupne davat
 budu to sem postupne davat 

aj ked napasujes new turbo tak si stare nechavas?neviem v akom stave mam to moje turbo lebo mi cez BOV pluje olej,tak si myslim ze to bude koli turbu,sice vole niesu nejake extra,kontrolky svietia vsetky a vsetko je v pohode,len toto mi nejde do hlavy
 aj ked napasujes new turbo tak si stare nechavas?neviem v akom stave mam to moje turbo lebo mi cez BOV pluje olej,tak si myslim ze to bude koli turbu,sice vole niesu nejake extra,kontrolky svietia vsetky a vsetko je v pohode,len toto mi nejde do hlavy  
 Nechápu jak je možný, že toho tolik stíhá a furt plánuje další a další vylomeniny
 Nechápu jak je možný, že toho tolik stíhá a furt plánuje další a další vylomeniny   Vždycky když to vypadá že budu něco mít na autě dřív tak mne předběhne
 Vždycky když to vypadá že budu něco mít na autě dřív tak mne předběhne 
Tomson-tr píše:Som rad ze si aj tuto temu znovu ozivilaj ked napasujes new turbo tak si stare nechavas?neviem v akom stave mam to moje turbo lebo mi cez BOV pluje olej,tak si myslim ze to bude koli turbu,sice vole niesu nejake extra,kontrolky svietia vsetky a vsetko je v pohode,len toto mi nejde do hlavy

](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
  Ic tam bylo jen na zkousku, takze je zase sundane, pac budu muset rezat do narazniku...
 Ic tam bylo jen na zkousku, takze je zase sundane, pac budu muset rezat do narazniku... Jen pak nesmíš ve městě stát a točit volantem
 Jen pak nesmíš ve městě stát a točit volantem 

Diky moc za tip
 Diky moc za tip  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |