Servisy na dotazy radši nereagují, odkazují do místa bydliště

A pokud už si teda nemohu skrze konstrukční vlastnosti vozidla vyměnit lehce žárovku sám (návody jsem viděl, ale moc se mi do toho nechce... se mi to rozsype a dohromady to už nedám)

Ď
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
tak Luki platil poprvé 150 Káčé a eště si donesl vlastní žárofky...od té doby už si žárofky měním sám a jaxem již dříve psal, rád ukážu life, případně zaučímkickerinho píše:Tak jsem si v chytré knížce (servisní) přečetl, že na součástky, které se rychleji opotřebovávají je záruka 2 roky (někdy limit dle km), tedy by žárovka měla být reklamovatelná závada pokud praskne cca po 4 měsících od koupě a najeto na autě ne 10tis.
Servisy na dotazy radši nereagují, odkazují do místa bydlištěHezké od nich.
A pokud už si teda nemohu skrze konstrukční vlastnosti vozidla vyměnit lehce žárovku sám (návody jsem viděl, ale moc se mi do toho nechce... se mi to rozsype a dohromady to už nedám)tak pojedu do servisu, máte někdo představu, co ta výměna stojí? Vzal bych to zároveň s kondiční prohlídkou.
Ď
Prosim prelozit do srozumitelne verzelukis01 píše: bo už by zas Hardcam psal, že na té svojí raketě nemá tolik místa
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |