Super, diky moc jeste jednou.
Sice se mam ucit na zkousky, ale pekne jsem si pocetl.
Penez mam vic, ale na to moje jezdeni, kdy ani nevim, jestli s tim za mesic neprestanu tech 10 000,- bohate staci.
Projizdel jsem nejake weby o kolech a to GT avalanche mi prislo dost chvaleny, zbezne jsem otevrel naseho oblibeneho prodejce kol a mel ho tam, proto jsem rikal, ze bych si jej i koupil

K tem znackam - opravdu tomu rozumim jak hurvinek valce, takze nevim, co je dneska no name a co ne. Zaklady jako author, kellys,merida, rock machine znam, ale nejaky ty GT a jine uz jdou mimo me a nevim, jaky je to pojem ve svete cyklistiky.
Od kola necekam zadny zazraky, jen se snazim za ty penize najit nejlepsi kompromis cena/vykon. Musim rict, ze me lakaly ty kotouce, ale chapu, ze za ty penize to asi nebude zadna hitparada.
Uvitam, kdyz mi ty dily vydrzi par vyletu po okoli, ze bude kolo o 1kg lehci nebo tezsi bych neresil, aspon nemusim jezdit daleko a vyjde to nastejno

Sranda.
Chystam se obejit obchody, ktere se specializuji na kola, jenze v nasi zemi v dnesni dobe vam prodavac vzdy rekne, jak je to nejlepsi, rad bych se spolehal jen na jejich doporuceni, ale co si clovek neoveri, tak muze dopadnou vselijak..
S tema lonskyma modelama pocitam, to byla prvni vec, co jsem se docetl. Vybirat treba o rok starsi verzi... Na bazar si netroufam.
Co kraviny typu cyklocomputer, nejaky ty mensi blatniky, kapsicky...? Na tyto kola (kdy se co nejvic odlehcuje) to nejspis nepatri, ale stejne - co mate vy?