Hladal som temu kde by sa riesil tento motor, avsak nenasiel som. Takze potrebujem naozaj radu odbornika.
Koli snimacu otacok kluky som pred casom vytahoval rozvody z tohto motora G4JP, avsak po zlozeni a nastartovani trpi motor vibraciami ktore sa prenasaju az do karoserie. Zacinam si mysliet ze zlozit rozvody nie je az take jednoduche ako sa moze zdat. Cely motor bol ustaveny po vymene snimaca na rysky (obe vacky - nemal som pripravok na ich sponovanie od seba, ale dvoma klucmi na vackach sa dali pekne drzat v polohe na ryskach bez ich pretocenia, olejove cerpadlo, vyvod z kluky a samozrejme aj vyvazovaci hriadel na sekundarnom remeni). Nemali sme vsak spravene vlastne rysky, islo sa len na tovarenske rysky. Avsak osobne sa zacinam obavat ze sekundarny remen - co je na vyvazovacom hriadeli ked tento hriadel pootocim o 360° ma inak nastavene vyvazovanie tohto hriadela voci polohe piestov na kluke a ich naslednemu odpalovaniu (a asi vdaka tomu je to trasenie). Je tam viac moznosti ako sa toto da dobre a zle poskladat?
Naozaj potrebujem radu odbornika zrovna na tento motor, nakolko predtym sa riesili v temach starsie motory a tam nikto nespominal ze by mal s tym problem. Ak niekto presne vie ako funguje tento motor tak naozaj prosim o dobru radu....
Foto je myslim z 2.4L verzie, ale vyzera presna tak ako mam aj ja...rysky 5 a 6 su na tom vyvazovaku ...takisto rysky 7 a 8 sedia len kazdu druhu otacku, tie su na olejovom cerpadle a takisto neviem ci by nemohli mat na to traseni nejaky podiel....
Dakujem mocne moc....
](./images/smilies/eusa_wall.gif)