tiez ich mam...

Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Výko kufru mě vyšlo cca na 25 000 CZK. Je to výrobek společnosti FlyRide, kupovaný přímo od nich z USA + transport lodí a 3 měsíce trpělivostiLiberaleMiguel píše:tak to se fest těším. Na kolik tě vyšel karbonový kufr a kde to máš dělané ?
Teď bohužel nevim o kolik je rozdíl ve váze, ale info už maji na webu flyride.com. V mém připadě nebyl důvod koupě váha ale zejména design. Vzhledem k té masivní muzice v kufru mi už ani tahle váha moc neulehčíLiberaleMiguel píše:a rozdíl váhy oproti originálu ? nemáš odkaz kde se to dá koupit ? rád bych viděl jak to vypadá
Ty jo ani nevim. Na Facu sem jako "Jamie Surehand Thomas". Tady je link: http://www.flyryde.com/Products/Exterio ... 08%20.aspxLiberaleMiguel píše:Moh bys hodit prosimtě přímo link ? To nějak nemůžu najít to stránku. Dik Jsem na to tvoje Coupátko fakt fest zvědavý. Jsi ve skupině na Facebooku ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |