Podložka RZ na 5 dveřích

Moderátoři: frawd, Moderátoři

Zx604
*
Příspěvky: 15
Registrován: 25 lis 2011, 08:31

Re: Čo Vám vadí na IX 20 ? Vaše hodnotenia-klady a zápory !

Příspěvek od Zx604 »

mikimiki píše:problém s proděravěnými dveřmi by možná stál za samostatné téma. já jsem svoje dveře nafoti a popsal situaci v emailu, který jsem poslal výrobci. ten má svoje stránky včetně kontaktů :hyu:
Já jsem udělal to samé a tady je oficiální vyjádření od Hyundai:

Dobrý den,
Nemusíte mít obavy ze záruky, ta je platná dále. Servis použil nestandardní místo pro připevnění rámečku z důvodu jejího drnčení. Nové otvory řádně ošetřil proti korozi a tím pádem spnil předepsaný postup ochrany proti prorezivnění. Celá úprava byla provedena v době, kdy vozidlo bylo jako předváděcí.

Nedomnívám se, že by jste měl mít nyní pochybnosti o případném prerezivnění a neuznání na záruku.

S pozdravem

Antonín Jedlička

Customer Service Director


Tento e-mail si archivuji na příštích 12 let a uvidíme? ( stejně mi to nedá a upravím si to sám jako airwaves - díky za radu)
Reklama
 

mikimiki
*
Příspěvky: 39
Registrován: 23 pro 2011, 20:32
Bydliště: Ostrava

Re: Podložka RZ na 5 dveřích

Příspěvek od mikimiki »

tady http://www.hyundairozkos.cz/cze/intervi ... elem-hmcz/ se pan jedlička prsí jací nejsou profesionálové a sám odsouhlasí takovou prasárnu. můj názor je neměnný, důležitý je počet prodaných aut a né spokojenost zákazníka. by mě zajímalo jak ti těma samořezama :hyu: "spnil předepsaný postup ochrany proti prorezivnění". ještě z lidí dělají pitomce. já jsem nakonec do výměny dveří nešel, protože při představě, že mi stejný idiot přehazuje komplet dveře, se mi dělalo zle. taky mám email kde je potvrzená záruka. na garančky budu samozřejmě jezdit jinam !!! jo a to mi :hyu: poslal dotazník spokojenosti dvakrát, protože první jsem ve zlobě roztrhal. na mojí stížnost už však raději nikdo z :hyu: nereagoval.
1.6i trikolor A/C TWC-bílá 12/2011
Uživatelský avatar
airwaves
****
Příspěvky: 1053
Registrován: 30 pro 2010, 08:21
Bydliště: Vysočina

Re: Podložka RZ na 5 dveřích

Příspěvek od airwaves »

No čistě teoreticky. Když by po vyvrtání otvoru pro samořezňák otvory vystříkali konzervačním voskem, totéž udělali se šroubem, pak ho tam natočili... a pak to celé opět stříkli voskem tam bych připustil že to může držet. Pokud nasucho napálí samovrtací samořezňák do plechu tak jak si rozhrne cestu vrstou barev na plechu tak tam udělá mikro vstup pro korozi. Tak to dobré nebude. Asi hrají na to, že za 5 let koroze nevyleze z pod SPZ :D .
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
pietro32i
***
Příspěvky: 750
Registrován: 19 zář 2010, 02:01

Re: Podložka RZ na 5 dveřích

Příspěvek od pietro32i »

Ale na karosériu máš dlhšiu záruku, tuším 10 alebo 12 rokov.
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010) Obrázek
Odpovědět

Zpět na „ix20“