Vysoký jak koza to možná máš ale buď rád na českejch silnicích
 Vysoký jak koza to možná máš ale buď rád na českejch silnicích  Sice ho máš jako Showcar ale i tak občas ten svuj sníženej povozek proklínám, a to je sníženej jenom vepředu
 Sice ho máš jako Showcar ale i tak občas ten svuj sníženej povozek proklínám, a to je sníženej jenom vepředu  
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
 Vysoký jak koza to možná máš ale buď rád na českejch silnicích
 Vysoký jak koza to možná máš ale buď rád na českejch silnicích  Sice ho máš jako Showcar ale i tak občas ten svuj sníženej povozek proklínám, a to je sníženej jenom vepředu
 Sice ho máš jako Showcar ale i tak občas ten svuj sníženej povozek proklínám, a to je sníženej jenom vepředu  
 Nejhorší je, že to je všeobecnej problém Prahy a středočeského kraje. Včerejší cesta do Benešova po starý se tak proměnila v tučnej horor.
 Nejhorší je, že to je všeobecnej problém Prahy a středočeského kraje. Včerejší cesta do Benešova po starý se tak proměnila v tučnej horor. 

ale uvidim,treba by tech 35mm bylo akorad
 ale uvidim,treba by tech 35mm bylo akoradkde si zohnal ten polep budikou ?Pikolik píše:Tak tohle je vse co zustalo z puvodni zastavby.. Ostatni veci jsem uz menil, takze fotky pridam pozdeji...
Z interieru jsem jeste vymenil polep budiku..
martin9996 píše: kde si zohnal ten polep budikou ?

dobre budem davat bacha ale prosim ta povedz mi co si dal do vyhladavania na tom allegro.pl aby ti naslo tie budiky ja sonasiel iba origo budikyPikolik píše:martin9996 píše: kde si zohnal ten polep budikou ?
Na allegro.pl . Kvalitou je to naprosto v pohode. Po celou dobu je stejnej jako kdyz jsem ho kupoval.
Muzes si tam vybrat ze spousty barev jak pozadi, tak i podsviceni..
Jen pri vymene dat bacha na umisteni rucicek
 díky
 díky GK(2.generace).
  GK(2.generace). 

inak, nemáš náhodou tie zadné nápisy HYUNDAI Coupe čo si dal dole? prípadne aj so znakom? dik
 inak, nemáš náhodou tie zadné nápisy HYUNDAI Coupe čo si dal dole? prípadne aj so znakom? dik| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |