Tak jsem si před pár měsici řekl že bych potřeboval auto na zimu a na hraní. Favoriti byly honda crx, honda civic, BMW E30, nissan sunny, renault clio williams. No řekněme že jsem se svezl ve víše zmíněných vozech a nebylo to pořád ono. Něco bylo malé něco nejelo jak jsem si představoval, něco bylo vevnitř socialně vybavené. A pak sem zde na klubu narazil na hyundai sonatu Y3 v LPG v plné palbě za lákavou cenu. A protože moje sonata Y3 mi chvíli předtím klekla (proto sem zháněl auto na zimu) a já sní byl velmi spokojený . A hlavně v ní měl udělaný motor, novou spojku, rozvody, kabely, brzdy, nápravy a nevím co všechno ještě volba padla na tuhle sonatu načatou zubem času... Dovezl sem jí domu chvíli se nic nedělo (nemám moc volneho času) pak sem ji přihlásil (EKO - 3 000 Kč) a ted se do ní pomalu pustil. Plán je jasný - vyvařit zadní část - oba nosníky, oba blatníky. Zbytek jako prahy a předek se udělá až po zimě. Prahy budu měnit komplet takže tam už je to v zimě jedno jak to zrezne

.... LPG půjde na jaře vyměnit za sekvenční. Novou lpg nádrž dostane ještě na zimu. ... Další vývoj na jaře bych viděl - opískování komplet náprav a jakéhokoliv držáku a jeho ruznobarevné zbarvení - ještě nejsem pro barvy rozhodnut... každopádně sonata pujde k zemi dostane nové kole Kosei racing evo max r17 - ty už na ní čekaj v krabici... dále komplet vnitřek do černé kůže - takže zháním zachovalý interier v černé kůži - mám svuj z předešlé sonaty ale řidičova sedačka už je hin.. černý koberec...trochu koženky a alcantary...a vyměnit motor....žádné velké upravy nebudou jen TOPstav a hodit na nějaký dobrý podvozek + saní a výfuk....LPG mi zaručí dobrou spotřebu a to v dnešní době potřebuju

sem tam pořeším nějaký detajling ... dám květinovou nálepku na kapotu a pověsím wunderbaum a auto hotové....možná se hecnu do nového laku ale to ještě uvidím

.... zatím foto vývoj budu přidávat...