Chtěl jsem se zeptat,kde byly v minulosti nějaké srazy.Ještě jsem na žádném nebyl.

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Už??Vilda píše:Bohužel, slivovice už došla..
Takže v ML máš na displeji výběr ze dvou teplot? V Mercedesu myslí na všechnoVilda píše: Teploměr v autě nemůžeš mít za bernou minci .... čidlo je kousek nad silnicí a ta je promrzlá a studená. Emelko má dvě čidla na venkovní teploměr .... jedno čidlo je dole a druhý nahoře v zrcátku a koukal bys na ty rozdíly teplotjak v zimě, tak v létě ....
Posledních pár srazů, bych řekl že úroveň stále stoupá!! Bude těžké vybrat místo, aby to bylo důstojné předešlým srazům.. Kde jsou ty časy, srazu na parkovišti že?Vilda píše:A srazy jsme plánovali vždycky s časovým předstihem .... aspoň bude zase o čem psát, protože je tady poslední dobou živo jak na krchověa třeba s něčím přijdou i klubový " mrtvoly " .... tzv pětipříspěvkáři
![]()
No je to samozřejmě škoda, nadruhou stranu, neumím si představit ten ohromnej balík peněz, kterej by musela Praha vysolit.. předpokládám že je v držení města..? I kdyby ne, stát už další "Tunel Blanka" těžko bude financovatVilda píše:Gandalfa asi trochu zklamu .... celej stadion se má bourat, protože pro něj není využití a samozřejmě nejsou finance na jeho údržbu .....
Vidíš, a já myslel že tebe spartakiáda potkalaGandalf píše:Vilda: No jo, tak škodaV životě jsem uvnitř nebyl a takhle už si to ani nevyzkouším
![]()
Prej brzoMartun píše: A na návrhy jsem taky zvědav, ale ja fakt ještě brzo
Povoleno to není, páč tam měli někteří zdejší členové strašný vopičárnyGandalf píše:Martun: Teď to tam zase je, ale včera nebylo a navíc mi to v "podpisu" hlásilo, že IMG není možné nastavit...![]()
......Kdybych ale jezdil Martunovské štreky přes půl republiky, tak je tam hned pod 5,5![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |