sanike píše:ahoj som tu novy ale niake tie skusenosti uz mam. ak ti mozek poradit zeder nieje zla vec mal som ho v predoslom aute da sa namontovat aj do i40 ale ak si ho das namontovat tak stratis zaruku teda to mi povedali v kary real servise BA. vraj je tam zasah do elektra a este neviem co vsetko. co sa tyka dialkoveho startu je to prd z hladiska SK zakonov nemozes mat nastartovane auto na parkovisku z dovodu ekologie samozrejme ze ked ta nik nevidi je to ok ale zakon je takyto. hovorim zvlastnej skusenosti ked som tuto zimu skrabal okna s nastartovanym autom a zastavili sa zeleny a dali mi pokutu 30€ za to ze bolo nastartovane. nech si das cokolvek ak niekto chce tak to ukradne ja som si dal len pripojistenie a gps od orangeu na sledovanie auta stoji to 18€ mesacne a vies o aute takztiez vsetko.
To je totální blbost, že někdo příjde o záruku (to mi bylo také řečeno v

) Vzhledem k tomu, že mám právní znalost, tak jsem musel

oponovat, že pokud instalaci provede odborná spol, která má v popisu práce elektroinstalaci, tak o žádnou záruku nepříjdu. Hned po tom co jsem to řekl, bylo vše jinak, najednou

tvrdil, že jsem to špatně chápal, že to opravdu může montovat každý, kdo má živnost na elektoinstlaci. Ohledně dálkového startu neznám zákon SK, ale nidko mi nemůže dát pokutu za nastartované auto, snad má auto nějakou emisní normu... A ohledně GPS... držím palce není pro zloděje nic jednodušího než zarušit GPS a GSM a je po sledování a informovanosti. U alarmu je to trošku problém. Neříkám, že je nepřekonatelný, ale pro standardního blba zloděje je to mnohem větší problém než zarušit za 1sec. GPS a GSM...