První garanční prohlídka

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
Rowland
Příspěvky: 6
Registrován: 01 lis 2006, 10:42

Prohlidka v GMP MIX v Ostrave

Příspěvek od Rowland »

Tak jak jsem slibil,tak popisu sve zkusenosti s 1 garancni prohlidkou. Byl jsem v GMP MIX a zde je ucet:
Prace 722 Kc (vc. drobneho materialu)
Tesneni zatky 8,20 Kc
Filtr Motor 109,20 Kc
2 ks zarovky 14 Kc
Olej Helix plus 3,3 l 937,20 Kc

Celkem 1790, 60 Kc bez dane a 2131 Kc s DPH

Jinak na praci jsem mel slevu 20 procent, ptz jsem Getze kupoval u nich. Pristup byl velmi dobry, oleje uctovali jen tolik, co meli a podle me tam nedelali zbytecne ukony.
Takze za sebe muzu GMP MIX jen doporucit
Reklama
 

Uživatelský avatar
Benedikt
*
Příspěvky: 72
Registrován: 04 říj 2005, 14:43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Benedikt »

Teda,...klobouk dolů :D !!! Nechávám pozdravovat do Ostravy. Konečně po dlouhé době zase alespoň jedna pozitivní zkušenost s autorizovaným servisem.
Getz 1.3 - 09/05 - silver, vlastní přibastlení centrálu a komplet vytlumení mirelonem
Rowland
Příspěvky: 6
Registrován: 01 lis 2006, 10:42

Garancka v GMP MIX Ostrava

Příspěvek od Rowland »

No, taky jsem byl rad, protoze jsem tady na netu cetl takove hruzy jako 1. garancni prohlidka za 5000 Kc a tak...Dokonce jsem tam sel s nastavenim, ze jak v uctu uvidim cenu za 4l oleje,tak neodejdu,dokud mi to nezmeni a vnitrne jsem se pripravoval na dohadovani :D
No,ale nic z toho se nestalo...Navic jsem s nimi mel dobre zkusenosti i loni, kdyz jsem Getze kupoval. Myslim si,ze prave personal dost rozhodl o tom,ze jsem si Hyundai poridil, opravdu jsem tehdy dostal odpoved na uplne vsechny otazky.
Janjan
**
Příspěvky: 186
Registrován: 29 pro 2005, 20:53
Bydliště: Třinec

Příspěvek od Janjan »

Rowlande, aspoň nějaká dobrá zpráva. Teď Ostravaci vědí, kam můžou jezdit :) .
GETZ Dynamic 1.1/48kW
Rowland
Příspěvky: 6
Registrován: 01 lis 2006, 10:42

Presne tak

Příspěvek od Rowland »

Ja jsem si totiz nechal poslat nabidky i z jinych ostravskych servisu - z AUTOLAROSu mi mailem napsali,ze 1.garancka stoji 3800 Kc vc geometrie,ta je ale zbytecna a i tak by to bylo o cca 700 Kc drazsi. Dalsi servis ACA (ma pobocky v Ostrave, Opave a Karvine) uvadel cenu 2500-2800 Kc.V GMP MIX se me ptali pri prijmu, jestli mi volant nejak tahne nebo nebo ma vuli pri rizeni apod. ale kdyz jsem rekl, ze ne, tak mi geometrii nevnucovali. Je samozrejme mozne, ze v tech zbyvajicich 2 servisech daji jejich zakaznikum taky nejakou slevu, ja jsem mel u GMP MIX slevu tech 20 procent na praci, coz udelalo tak cca 200 Kc.
Uživatelský avatar
rakur
Příspěvky: 2
Registrován: 26 bře 2006, 14:38
Bydliště: Ružomberok

Příspěvek od rakur »

1. garančka minulý týždeň v Hyundai- Perseid Ružomberok. 3200,- Sk. Mladík, ktorý to mal na starosti, vraj nastúpil pred mesiacom a nevedel mi povedať ani čo mi budú robiť. Gumičky na stierače som si musel kúpiť v inom obchode, pretože také "banality" nevedú. Kapota sa otvára ťažšie ako pred tým a anténa sa stále nedá odkrútiť. Skrátka zo všetkých úkonov urobili asi iba výmenu oleja. Ale ako?! Keď som včera videl pod autom mastný fľak, skoro ma šľak trafil. Skúsil som len tak filter a bingo. Štyri otáčky rukou, kým som ho dotiahol. Museli sa chlapci za tie štyri hodiny garančky veľmi ponáhlať... Skrátka v Ružomberku už to skúšať nebudem a ani iným neodporúčam.
2005 Getz 1.1 Dynamic 5dv. Blue Onyx
2012 i30 1,6 GDI Style Aqua Blue
vipe

Příspěvek od vipe »

rakur píše:1. garančka .... Museli sa chlapci za tie štyri hodiny garančky veľmi ponáhlať... Skrátka v Ružomberku už to skúšať nebudem a ani iným neodporúčam.
Tak to máš dobrý, máš kliku že ti ten olej nevytekl cestou ze servisu, alespoň pro ostatní aby věděly kterému servisu se vyhnout. :roll: :twisted:
Uživatelský avatar
mario_liptov
*
Příspěvky: 71
Registrován: 20 bře 2006, 14:03
Bydliště: Liptov Slovensko

Příspěvek od mario_liptov »

rakur píše:1. garančka minulý týždeň v Hyundai- Perseid Ružomberok. 3200,- Sk. Mladík, ktorý to mal na starosti, vraj nastúpil pred mesiacom a nevedel mi povedať ani čo mi budú robiť. Gumičky na stierače som si musel kúpiť v inom obchode, pretože také "banality" nevedú. Kapota sa otvára ťažšie ako pred tým a anténa sa stále nedá odkrútiť. Skrátka zo všetkých úkonov urobili asi iba výmenu oleja. Ale ako?! Keď som včera videl pod autom mastný fľak, skoro ma šľak trafil. Skúsil som len tak filter a bingo. Štyri otáčky rukou, kým som ho dotiahol. Museli sa chlapci za tie štyri hodiny garančky veľmi ponáhlať... Skrátka v Ružomberku už to skúšať nebudem a ani iným neodporúčam.
JJ. Tiez som bol v Ruzomberku na garancke. Stalo ma to cca tak ako teba. Len ja som mal uz ohliadnute co mam maprd. Pocas garancky som si precital co vsetko maju robit (bolo to v rozpise). A po ukonceni garancky som vysiel skontrolovat. Samozrejme na X veci sa vysrali. Siel som nazad dal si zavolat technika a spytal som sa ho ci robil vsetko co je v protokole, povedal ze hej. Tak prve co som mu dal urobit, tak bolo odkrutit antenu a hele ani si netukol. "Moj pohlad na neho" chlap sklopil usi a povedal , ze na toto zabudol. Pomyslel som si svoje a hned som mu otvoril kapotu a ta ostala otvorena bez zaistenia. A aha aj na toto zrazu zabudol. Tak som sa ho spytal "na co este zabudol". Vraj uz na nic. Tak som mu kazal aby predomnov este premazal vsetky panty a siel som prec. Druhu garancku budem robit v Poprade alebo v Bystrici.

A este jedna rada nikdy nevychadzajte autom z garaze servisu sami. Dajde si auto vybrat az pred branu... Mna to stalo 18000. V Mikulasi som im zobral roxor co trcal z brany ked som nasraty cuval z ich garaze, zotrel som "nastastie" len zadny naraznik.
Problem so spotrebou vyrieseny. Stal som sa majitelom novuckeho PEUGEOT 2008...

5.9l/100km
Uživatelský avatar
dedecko
*
Příspěvky: 53
Registrován: 16 zář 2006, 14:21
Bydliště: ostrava

první garanční prohlídka

Příspěvek od dedecko »

Můj kamarád také řešil 1. garanční proglídku. Sice má Fábii, ale bude Vás to zajímat. Takže po prvním roce šel na garančku do prodejny kde mu ji prodali. Protože ho velice oslovila reklama na Castrol Magnatec, tak trval že ho tam chce mít.
Jenže paní u příjmu v servisu o něm vůbec nevěděla tak mu nabídla pouze nějaký TXT a Softec za docela hříšný prachy. Nakonec se domluvili že si olej přinese vlastní a oni provedou zbytek. Šel teda do nedalekého Tesca, kde koupil 4 litry toho kvalitního moku a auto jim tam nechal. Odpoledne když šel pro auto si řekli "pouze" 804 kč. Už nechám na zvážení každého z vás jestli je to moc či málo, ale rozhodně je to zajímavé. A důležité na závěr je to že se jednalo o autosalon ACA Ostrava-Třebovice, kde prodávají a tudiž servisují také vozy Hyundai.
Uživatelský avatar
haryk
**
Příspěvky: 107
Registrován: 12 čer 2006, 10:22
Bydliště: Chebsko

Oleje

Příspěvek od haryk »

No,a tak mne tu napadá,podělte se s náma co si necháváme nalejt ty jejich drahé zlaté moky na garančkách,co by se jiného lacinějšího mohlo nalejt. Tuším,že servis bude tvrdit,že jen jima dodávané,jinak že nebudou nést záruku za případné vady....I mně se nelíbí mít olej za cca 4 stovky/litránek...
Getz UG 1341
mgl
*
Příspěvky: 27
Registrován: 05 říj 2006, 22:38
Bydliště: Benešov

Příspěvek od mgl »

Mám za sebou první garančku, po půl roce provozu. CRDi VGT za 2302,-Kč bez geometrie. Slušná cena, ale 5 l oleje :shock: za 1000,-Kč. V diskusi jsem se dočetl, že by měli doplnit 3,3 l, takže to mohlo být i za menší peníz.
Hyundai Getz 1,5 CRDi VGT (65 kW) Champion Hiphop Red
Uživatelský avatar
Borek
******
Příspěvky: 4501
Registrován: 25 črc 2005, 01:25
Bydliště: Orlické hory
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

5l oleje-to víš,asi měli v servisu k obědu řízky,tak přeci nebudou kupovat olej,když jim to zaplatíš.Jo šnicle na syntetickém oleji-to je bašta. :lol:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
vipe

Příspěvek od vipe »

mgl píše:Mám za sebou první garančku, po půl roce provozu. CRDi VGT za 2302,-Kč bez geometrie. Slušná cena, ale 5 l oleje :shock: za 1000,-Kč. V diskusi jsem se dočetl, že by měli doplnit 3,3 l, takže to mohlo být i za menší peníz.
Pokud máš CRDi VGT tak tam máš 4,8 litru oleje tak ti to účtovaly skoro správně. :wink: Co ti tam dávaly za olej mě účtovaly 3,5 litru za 1260,- bez DPH to je 360,- Kč/litr SHEL HELIX PLUS 5W40
mgl
*
Příspěvky: 27
Registrován: 05 říj 2006, 22:38
Bydliště: Benešov

Příspěvek od mgl »

Díky za info, vipe, to jsem nevěděl :oops: . Značku oleje nemám na dokladu o prohlídce uvedenou, je tam pouze údaj motor. olej 10W40.
vipe

Příspěvek od vipe »

Jasně od toho jsme tady. :wink:
Odpovědět

Zpět na „GETZ“