Zdravim kolegáčkové

. Jsem tady nový,mám ještě KIU CARENS2 2.0crdi tak jsem byl na kia foru. Asi před dvěma měsíci jsem si koupil ix35 2.0crdi 4x4 style 100kw r.v 2010 100000km.Potřeboval jsem čtyrkolku . Autíčko jako nové,svezení suprové, motoricky proti kie mnohem lepší, snad ty sedačky jsou méně pohodlné. Jednou přijedu večer domu před garáž a žena na mne co ti to dělá v tom motoru za zvuk (vevnitř nabylo nic slyšet).Po každém nastartování ,nebo motor běžel na volnoběh se ozývalo příšerné drnčení od drážkového řemene,který nepravidelně kmital.A bylo po náladě

No nic,máš to v záruce jeď do servisu. Přijedu,a předem nahlašuji že jsem auto nekoupil u nich(což v někerých servisech na záruku je problem ) mne přijímací technik vyslechl ,poslechl motor ,jěště se s tím nesetkal a říká nechte to tady mi na to mrknem. Vyměnili pomocnou kladku,nic,vyměnili napínáka řemen nic.Někoho napadla volnoběžka na alternátoru ale než se k ní dostali vyměnili hlavní řemenici na klikovce ,zdála se jim nějaká divná(prý je gumokovová ) a ono to přestalo. Prý jsem jim s tím trochu zamotal hlavu ale každá zkušenost je k něčemu dobrá.Vše proběhlo v záruce .Tímto tedy děkuji technikům servisu HYUNDAI MOST a mohu vřele doporučit

.V každém případě přeji navštěvovat servis všem co nejméně

Zdravim

čěrťák