soupis problemu od koupe

Co se jinam nevešlo - výfuk, kola, údržba, akumulátor, příslušenství, manuály/schémata atd.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Dale261
*
Příspěvky: 32
Registrován: 27 čer 2013, 08:02

Re: soupis problemu od koupe

Příspěvek od Dale261 »

Mám prosbu, prosím všichni ignorujte Dalibora, nebo se to tady znovu zvrhne k radosti jeho a jemu podobných :-)
Reklama
 

Uživatelský avatar
t0x!n
****
Příspěvky: 1333
Registrován: 01 říj 2013, 21:37
Kontaktovat uživatele:

Re: soupis problemu od koupe

Příspěvek od t0x!n »

Ignoruju, prisel jsem resit svoje problemy a poznatky a nemam zajem o komentare, ze co bych chtel za ty penize, chtel bych za tech 300 litru neco co se da normalne pouzivat, nejsem z te vrstvy co vyplacne na drevo 3 mega a vys a odveze si A8 v plne palbe...

Dalibordn: o takove komentare opravdu nemam zajem, pokud nemas co rict k tematu nevyjadruj se dekuji, P.S. opravdu nejsem nejakej skalni priznivec H, kdyz ho mam terpve 2 tydny...
Kia Ceed 2015 1.6 GDI TOP - bílá WD
i30 II 1.4 CVVT 73kW - "původní" Komfort - prodáno
Obrázek
maximus27
Příspěvky: 3
Registrován: 18 čer 2013, 21:04

Re: soupis problemu od koupe

Příspěvek od maximus27 »

toxin: hele nam na octavce kdyz menili koutouce taky se tam dostal nejakej sutrik a krom toho ze to delalo pekelnej zvuk tak tam byla ryha az hruza...v servisu nam rekli ze je to normalka ze se to obcas stava ze proste vypadne...ale jako ta ryha co tam byla a dalsich 14 dnu to drelo nez to prestalo...ja bych to na reklamaci rozhodne videl...i kdyz je to u auta "jenom" za 300k :D ... proste te to rusi pri jizde a narusilo to ten kotouc co vic chteji? Ten kaminek by se tam rozhodne dostat nemel...

zkus jinej servis v hodne diskuzich to tady lidem vyresilo mnoho problemu :)) a nebo jeste lip kdyz se stebou budou hadat ze to neudelaji nech si to dat pisemne a posli stiznost do :hyu: dneska si stezuje kazdej dmnt na sebevetsi kraviny tak proc by si nemohl normal clovek stezovat na spatne jednani kdyz to tak je.
pthvCZ
*
Příspěvky: 55
Registrován: 06 lis 2012, 09:58
Kontaktovat uživatele:

Re: soupis problemu od koupe

Příspěvek od pthvCZ »

maximus27 píše:toxin: hele nam na octavce kdyz menili koutouce taky se tam dostal nejakej sutrik a krom toho ze to delalo pekelnej zvuk tak tam byla ryha az hruza...v servisu nam rekli ze je to normalka ze se to obcas stava ze proste vypadne...ale jako ta ryha co tam byla a dalsich 14 dnu to drelo nez to prestalo...ja bych to na reklamaci rozhodne videl...i kdyz je to u auta "jenom" za 300k :D ... proste te to rusi pri jizde a narusilo to ten kotouc co vic chteji? Ten kaminek by se tam rozhodne dostat nemel...

zkus jinej servis v hodne diskuzich to tady lidem vyresilo mnoho problemu :)) a nebo jeste lip kdyz se stebou budou hadat ze to neudelaji nech si to dat pisemne a posli stiznost do :hyu: dneska si stezuje kazdej dmnt na sebevetsi kraviny tak proc by si nemohl normal clovek stezovat na spatne jednani kdyz to tak je.
Zkus Pokorneho v Brne. Zatim jsou z tama kladne ohlasy.
Hyundai i30 combi - 2012, premium, 1.6GDi 99KW, aqua blue
Uživatelský avatar
Hardcam
*******
Příspěvky: 22823
Registrován: 12 dub 2005, 20:04
Bydliště: Slaný

Re: soupis problemu od koupe

Příspěvek od Hardcam »

Dalibore, na tebe nejde nereagovat. Ty se vzdycky zcistajsna ( vlastne ono to ma takovou svoji periodiku, vzdy, kdyz ti nekdo chrtsne vodu na ten tvuj mlyn ) objevis a meles porad to samy dokola. Ty se uz k nicemu jinymu ani vyjadrovat neumis, jen si sem prijdes neco pohonit, pravdepodobne ego s tou svoji pixlou, ktera IMHO v benzinovy verzi stoji jeste min, nez dana i30 a meles tady neco o nizkych cenach vykoupenych nizkou kvalitou. Tohle je to, co mi vadi, prestoze jsem taky nazoru, ze cim novejsi Nosovice, tim vetsi sracka, umoznuje mi to predchozich uz temer 20 let, kdy v nasich rodinach a strejdove firme byly absolutne (presne v tomto slova smyslu) spolehlive Hyundaie citajici desitky kusu. Skalni fanda uz dlouho dobu nejsem (dost obtizne bys tu za posledni rok hledal moji pisen chvaly), ale to ty nemuzes vedet, protoze horlive vyhledavas zavady, ktery se nevyhnou zadny znacce. Sam ale, pokud nenastanou extra podminky (ktere ale napr. v pripade i40 nastaly, ta ale neni Noso :mrgreen: ), Hyundaie uz porizovat nehodlam, prestoze auta dela hezka (az teda na nespozorovatelny facelift obstarozni i20 a novou korejskou kopii cinskyho auta v podobe ix35). Vadi mi, ze uz to nejsou auta, ale rohliky. Druhy duvod je zacinajici namyslenost znacky a tim ztrata benevolence k reseni specifickych zalezitosti (zakaznik neni vazeny, ale uz tupa konzumni ovce), dalsi je mne odporny marketing a mne odporny clovek v cele zastoupeni, ktery se chova jako jedna postava celkem nedavnych nemeckych dejin (stragie uspech pres mrtvoly). Nastesti, nejsem ve fazi, kdybych z nouze sel do Fiatu, v Asii je porad vyber siroky. Nicmene, to sem, do zavad nepatri, ale jak jsem psal vyse, na tebe jsem reagovat musel. Zkus to vstrebat.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
dalibordn
**
Příspěvky: 140
Registrován: 02 bře 2009, 18:24

Re: soupis problemu od koupe

Příspěvek od dalibordn »

Hardcam píše:Dalibore, na tebe nejde nereagovat. Ty se vzdycky zcistajsna ( vlastne ono to ma takovou svoji periodiku, vzdy, kdyz ti nekdo chrtsne vodu na ten tvuj mlyn ) objevis a meles porad to samy dokola. Ty se uz k nicemu jinymu ani vyjadrovat neumis, jen si sem prijdes neco pohonit, pravdepodobne ego s tou svoji pixlou, ktera IMHO v benzinovy verzi stoji jeste min, nez dana i30 a meles tady neco o nizkych cenach vykoupenych nizkou kvalitou. Tohle je to, co mi vadi, prestoze jsem taky nazoru, ze cim novejsi Nosovice, tim vetsi sracka, umoznuje mi to predchozich uz temer 20 let, kdy v nasich rodinach a strejdove firme byly absolutne (presne v tomto slova smyslu) spolehlive Hyundaie citajici desitky kusu. Skalni fanda uz dlouho dobu nejsem (dost obtizne bys tu za posledni rok hledal moji pisen chvaly), ale to ty nemuzes vedet, protoze horlive vyhledavas zavady, ktery se nevyhnou zadny znacce. Sam ale, pokud nenastanou extra podminky (ktere ale napr. v pripade i40 nastaly, ta ale neni Noso :mrgreen: ), Hyundaie uz porizovat nehodlam, prestoze auta dela hezka (az teda na nespozorovatelny facelift obstarozni i20 a novou korejskou kopii cinskyho auta v podobe ix35). Vadi mi, ze uz to nejsou auta, ale rohliky. Druhy duvod je zacinajici namyslenost znacky a tim ztrata benevolence k reseni specifickych zalezitosti (zakaznik neni vazeny, ale uz tupa konzumni ovce), dalsi je mne odporny marketing a mne odporny clovek v cele zastoupeni, ktery se chova jako jedna postava celkem nedavnych nemeckych dejin (stragie uspech pres mrtvoly). Nastesti, nejsem ve fazi, kdybych z nouze sel do Fiatu, v Asii je porad vyber siroky. Nicmene, to sem, do zavad nepatri, ale jak jsem psal vyse, na tebe jsem reagovat musel. Zkus to vstrebat.
Jo Harde v poho vstřebám.Myslel jsem jiné skalní jak tebe.Pochopil jsem dávno tomu,že dvakrát radost z ička celkově do budoucna nemáš "made in Nošovice".Toho mladíka co tady psal toto nové téma též asi za věrného k :hyu: neberu.Tak čauky a hezký den Hardíku.
Hyundai i30 made in cz
Uživatelský avatar
stehnik
*
Příspěvky: 64
Registrován: 30 dub 2013, 11:38

Re: soupis problemu od koupe

Příspěvek od stehnik »

t0x!n: Za tu reakci v servisu bych k nim už nikdy nevlezl. Když se neumí chovat k zákazníkovi, tak ať si dělají servis někomu jinému.

Ruku na řadící páku bych nedával, prý se tím zbytečně ničí převodovka stejně jako když máš furt nohu na spojce. Je to myslím v návodu a jsou o tom i nějaké články na netu.

Od tlačítka na řadící páce mi nefouká. Asi bych počkal až bude pořádná klendra a pak bych v tom nechat povozit někoho z Hyundaie, by se ukázalo, jak to "nejde" reklamovat.

Kotouč s destičkou se obrzdí a po rýhách nebudou ani stopy. To bych asi dál neřešil, pokud to brzdí dobře.

Předběžnou cenu opravy mám na papírech taky a nikdy ji po mě nechtěli, když je to v rámci záruky.
i30 II 1,6 CRDi VGT 94 kW Obrázek
Uživatelský avatar
t0x!n
****
Příspěvky: 1333
Registrován: 01 říj 2013, 21:37
Kontaktovat uživatele:

Re: soupis problemu od koupe

Příspěvek od t0x!n »

stehnik: No uz jsem si taky rekl, ze tam nevlezu, sice mam tenhle servis do 5km od domu ale po tomhle jednani si o nejake garancce u nich muzou nechat zdat, to jsem jeste nezminil, ze pri telefonicke objednavce na ten servis, se me vyptavali proc jsem nekoupil u nich a jel kupovat az kamsi do Trutnova, no rekl jsem jim asi pro to, ze tam jsem mel cenu o 20k nizsi a vybavu komfort oproti paketu plus u C&K, no strasne se typek divil jak je mozny, ze mi dali takovou cenu, ze to neni mozny, ne tak vymyslim si a jel jsem schvalne 200km kamsi do rite pro auto jen pro radost :D

O tom foukani jsem presne tohle rikal tomu "technikovy" ze az bude -10 tak se stavim a povime si to, ale to uz opravdu pojedu k tomu Pokornymu, puvodne jsem mel mit auto odtam, ale meli preklep ve vybave na webu, takze jsem byl nucenej kupovat v tom Trutnove, ale celkove i kdyz jsem s nema tehdy jednal a psal si, tak pristup Pokorny vs. C&K nesrovnatelnej. V pokornym jsem volal prodejci v sobotu nekdy v 15h. po zaviracce a mel snahu i kdyz jel zrovna kamsi koukat na fotbal, tak semnou vse problal a pak mi jeste volal zpatky, v C&K kdyz jsem byl na testovaci jizde a jednal s nema u koupi, tak mi prislo, ze jeste prodejce strane obtezuju svyma dotazama.

O te desticce a kotouci, pockam uvidim jestli to neco bude delat a pokud se to nezvetsi ani s tim nebude zadnej jinej problem asi se na to vykaslu, nemam porad cas odskakovat z prace a objizdet servisy a dohadovat se.
Kia Ceed 2015 1.6 GDI TOP - bílá WD
i30 II 1.4 CVVT 73kW - "původní" Komfort - prodáno
Obrázek
Uživatelský avatar
mechoun
**
Příspěvky: 460
Registrován: 14 bře 2009, 19:47

Re: soupis problemu od koupe

Příspěvek od mechoun »

Jestli fouká, nebo nefouká kolem šaltpáky bys měl poznat jednoduše: přidej si na ventilátoru klimatizace, aby byla kabina jednoznačně v přetlaku.
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
Odpovědět

Zpět na „i30 2012- Ostatní“