Ohledně xenonů bych se chtěl zeptat, když kolega na Oktávce zapne xenony tak se jakoby při zapnutí sníží a zas se vrátí do zřejmě správného nastavení. Při zapnutí xenonů v garáži jsem si podobného chování nevšiml, vím že xenony musí mít řízení dle polohy auta - naklápění. Dotaz můj je: dělaj xenony u IX55 to samý jako u koncernových aut , nebo po zapnutí se nehnou, počkaj až na stav za jízdy ?
Dám sem ještě jeden dotaz, dá se nějak upravit či zastavit zvednutí víka zavazadelníku? Mám v garáži nad zadkem dveře od garáže a úplné zvednutí víka není možné, dá se pohyb nějak zastavit ??? Nechci kvůli otevření zavazadelníku a třeba prkotině vyjíždět z garáže ???
A ještě jsem si vzpoměl, když dám na páčce polohu "AUTO" tak světla začnou svítit když se sešeří, senzor který to měří je ten levej knoflík na palubce jak i bliká červeně když se auto zamkne ?
Já jen že jsme u Suzuki když někdo chtěl automatický svícení ( aby nezapoměl) přelepili kroužkem z černé "izolepy" ten senzor a auto po nastartování poslušně zaplo světla.... šlo by to i tady ?
Zítra zkusím a dám vědět, už jsem bez světel kus ujel