Ohledně xenonů bych se chtěl zeptat, když kolega na Oktávce zapne xenony tak se jakoby při zapnutí sníží a zas se vrátí do zřejmě správného nastavení. Při zapnutí xenonů v garáži jsem si podobného chování nevšiml, vím že xenony musí mít řízení dle polohy auta - naklápění. Dotaz můj je: dělaj xenony u IX55 to samý jako u koncernových aut , nebo po zapnutí se nehnou, počkaj až na stav za jízdy ?
Dám sem ještě jeden dotaz, dá se nějak upravit či zastavit zvednutí víka zavazadelníku? Mám v garáži nad zadkem dveře od garáže a úplné zvednutí víka není možné, dá se pohyb nějak zastavit ??? Nechci kvůli otevření zavazadelníku a třeba prkotině vyjíždět z garáže ???
A ještě jsem si vzpoměl, když dám na páčce polohu "AUTO" tak světla začnou svítit když se sešeří, senzor který to měří je ten levej knoflík na palubce jak i bliká červeně když se auto zamkne ?
Já jen že jsme u Suzuki když někdo chtěl automatický svícení ( aby nezapoměl) přelepili kroužkem z černé "izolepy" ten senzor a auto po nastartování poslušně zaplo světla.... šlo by to i tady ?
Zítra zkusím a dám vědět, už jsem bez světel kus ujel

objednaval z cini svietia uz skoro druhy rok bez problemu. skusim niekde najst nahradu lebo vyberat ich nebudem trapil som sa asi polhodku kym som ich tam natlacil :-)jedna mi aj upadla do svetla to bola dalsia hodina kym som ju vybral.
 objednaval z cini svietia uz skoro druhy rok bez problemu. skusim niekde najst nahradu lebo vyberat ich nebudem trapil som sa asi polhodku kym som ich tam natlacil :-)jedna mi aj upadla do svetla to bola dalsia hodina kym som ju vybral.
 seřídili, ale ještě jsem v noci nejel, tak nevím jak to teď bude vypadat, ale když je rozsvítím na dveřích  garáže jsou zjevně níž než byly, zhruba na úrovni toho hrbu  co kreslí xenony směrem vpravo.
  seřídili, ale ještě jsem v noci nejel, tak nevím jak to teď bude vypadat, ale když je rozsvítím na dveřích  garáže jsou zjevně níž než byly, zhruba na úrovni toho hrbu  co kreslí xenony směrem vpravo.