Nepotřebuješ, když jedeš 200, tak se voda ze skla odfukuje samaR2-db269.cz píše:V pohodě. Zítra koupím a vyzkouším. 130km/h je stejně málo. Já potřebuji pro vyšší rychlosti.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nepotřebuješ, když jedeš 200, tak se voda ze skla odfukuje samaR2-db269.cz píše:V pohodě. Zítra koupím a vyzkouším. 130km/h je stejně málo. Já potřebuji pro vyšší rychlosti.
Ve 140 - 150 to stírá dobřeR2-db269.cz píše:Vorlajz v jaké rychlosti jsi to zkoušel. Jel jsi přes 130? Jak se jim při rychlé jízdě chtělo dolu a jaký měli přítlak?vorlajz píše:já včera v tom nevlídném počasí vyzkoušel nové hybridní Oximo a musím říct, že paráda... otázkou je, jak dlouho vydrží, ale za ty peníze...
Já bych se právě hybridům vyhnul.Tam je problematický ten kloub ve stěrači.Obzvláště v zimě zamrzá a stěrače pak nefungují.Ale je s nimi problém i v létě,pokud se kloub zanese bordelem atd. Za mě bezramínkové stěrače Oximo nejlepší volba.Marc píše:Ano, mám hybridy Oximo.
Klidně se podrbej na bradě. 170 není žádný extrém ikdyž prší.idam.i píše:Pri 170km/hod,už stierače nepotrebujem.Voda zíde sama.![]()
Nehovoriac o tom,že 170 v daždi.
Třeba jsou čepy ramínek o kousek dál od sebe. Nebo že by to petzl blbě změřil? To snad neeeeVendelín píše:Já také žádný problém nezaznamenal,akorát mě zajímá ten rozměr 650+400mm? To se ty stěrače uprostřed čelního skla musí o sebe mlátit.Nebo má I 30 III větší čelní sklo?
Sklo jsem neměřil-stěrače ano a opravdu mají tento rozměrVendelín píše:Já také žádný problém nezaznamenal,akorát mě zajímá ten rozměr 650+400mm? To se ty stěrače uprostřed čelního skla musí o sebe mlátit.Nebo má I 30 III větší čelní sklo?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |