ABS to není !!! (aby tu zase někdo nepsal že klepe abs )
rady návrhy jsou vítany

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

dlouho jsem dobry vtip neslyšel  , aby kotouč diky rzi dřel o brzdič je kravina  jelikož by se jaká koliv rez odřela a dost rychle !  navíc všechny kotouče mám "číste" neni na nich nikde rez !
 dlouho jsem dobry vtip neslyšel  , aby kotouč diky rzi dřel o brzdič je kravina  jelikož by se jaká koliv rez odřela a dost rychle !  navíc všechny kotouče mám "číste" neni na nich nikde rez ! ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
    a silně začínám uvažovat že třtí garančku už dělat nebudu ! a ani 4tou jsou to vyhozené prachy !
     a silně začínám uvažovat že třtí garančku už dělat nebudu ! a ani 4tou jsou to vyhozené prachy !  
 ale mali by skontrolovat stav platniciek a ci su vodiace capy pohyblive, dalej hlbkovu koroziu...
   ale mali by skontrolovat stav platniciek a ci su vodiace capy pohyblive, dalej hlbkovu koroziu... , stříkne přes ráfky bez sundání kol z auta a prohlídka je hotová.
 , stříkne přes ráfky bez sundání kol z auta a prohlídka je hotová.  brzdy jsem komplet umyl vodou a arvou  pak jsem je prostříkal čističem brzd padly dva spreje , a hadej co bylo když jsme to je projet ?  jak mile jsem brzdy pořádně zahřál tak zase mlacení ! to samé jako před číštěním
 brzdy jsem komplet umyl vodou a arvou  pak jsem je prostříkal čističem brzd padly dva spreje , a hadej co bylo když jsme to je projet ?  jak mile jsem brzdy pořádně zahřál tak zase mlacení ! to samé jako před číštěním  
A sedly si dobře ty nové desky? Zkoušel jsi je vyndat a podívat se, jestli se dotýkají celou plochou kotouče?copper5252 píše: když jsem to dneska projížděl z machanikem z autorizaku tak to začaly dělat aji pření brzdy podotýkám že zadní kotouče a obložení mám nové najeto 1200 km !
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |