Každopádně Vaňka jsem párkrát potkal osobně, ať už v práci nebo v Ostravě na autosaloně a je to maximální arogant a namyšlenec a myslí si, že mu to tu patří

Moderátor: Moderátoři
Který autosalón z těch dvou v OVA máš na mysli ?lanzendorfer píše:myslím, že ty vyšsí výbavy měly kombinaci LED a na dálkové měly “klasiku” a týpek si to spletl s xenonem..
Každopádně Vaňka jsem párkrát potkal osobně, ať už v práci nebo v Ostravě na autosaloně a je to maximální arogant a namyšlenec a myslí si, že mu to tu patří
U nafty je to pak navýšení ceny min. o systém močoviny. Počítam, že ceníkový ceny budou od nějakých 590 tis. až po mega v maximu (plný LED, 360 stupňů kamera a další výbava, která dnes chybí), pokud udělají nějaký best of czech tak odhaduju kolem 650 tis. To je ale jen můj odhad.Tudy píše:Vzhledem k povinné instalaci filtru p.č. cena turbobenzínů určitě nebude nižší.
Čítal som ,že s motorom 1,6 GDI cena stúpne o 40.000Kč.Mirus30 píše:Cena ma byt podle vybavy vyssi o 100 az 140tis!!!![]()
Díky za info.lanzendorfer píše:potkal jsem ho v RELY, tam jsem kupoval a pak jel pro techničák a tam jsem ho potkal..
Vzal jsem mu bližší parkovací místo a on zuřil, jakby tam měl reservéa pak se vevnitř na mě díval jak vrah
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |