možná je to dobrá věc pro někoho, kdo se neumí rozjet v kopci, ale mě to dělá problém, resp., dlouho (cca 2 sec.) trvá, než ta chujovina v kopci odbrzdí a můžu se rozjet
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Moderátor: Moderátoři
Ten systém MAX. 2s!!! podrží tlak v brzdovom systéme... uvoľní ho kedykoľvek v rámci toho 2s intervalu... pri uvoľňovaní spojky a pridaní plynu. Neviem kde jazdíš, ale na mňa ešte nikto z tohto dôvodu netrúbil... s autom sa dá v pohode a rýchlo pohnúť, netreba šermovať s ručnou brzdou....ozzy56 píše: 13 pro 2020, 19:32 ahoj, dá se na diagnostice vypnout tento asistent? musí to být origo diagnostika?
možná je to dobrá věc pro někoho, kdo se neumí rozjet v kopci, ale mě to dělá problém, resp., dlouho (cca 2 sec.) trvá, než ta chujovina v kopci odbrzdí a můžu se rozjet, někdy na mě troubí ti za mnou, abych už jel, ale se zabržděným autem to jaksi nejde, že..., díky
![]()
Tak potom mozes mat problem aj s brzdovym systemom /dufam, ze nie/, ked to nechce uvolnit. Namiesto deaktivacie, radsej reklamacia. Tuto zodpovednost musis hodit na Hyundai.ozzy56 píše: 14 pro 2020, 12:00 no právě, že se to chová stejně jako tobě a dokonce na stejném místě--na křižovatce, kde stojím do kopce to někdy zabrzdí a někdy nee, chuj aby se v tom vyznal, na pežotu mi to fungovalo tak, že jsem o asistentu pomalu ani nevěděl, spíš si myslím, že tady to bude porucha--prostě auto je poměrně dlouho zabržděné a musím čekat, až brzda povolí, jinak mi to i s plynem chcípne..., proto chci asistenta deaktivovat
![]()
Je to divné noozzy56 píše: 14 pro 2020, 12:00 no právě, že se to chová stejně jako tobě a dokonce na stejném místě--na křižovatce, kde stojím do kopce to někdy zabrzdí a někdy nee, chuj aby se v tom vyznal, na pežotu mi to fungovalo tak, že jsem o asistentu pomalu ani nevěděl, spíš si myslím, že tady to bude porucha--prostě auto je poměrně dlouho zabržděné a musím čekat, až brzda povolí, jinak mi to i s plynem chcípne..., proto chci asistenta deaktivovat
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |