som tu novy. Viem, ze je tu tychto tem vela, ale v podstate kazdy riesi opravu vycistenim Halloveho snimaca. Takze, kupil som Hyundai SCoupe GT. Je to 1.5 12v turbo benzin, pre vas asi dost znamy. Jedna vec, ze budem musiet zrepasovat turbo, pretoze mi z neho tecie olej, vypada to na prasknutu hadicku z mazania turba... To by ma az tak nesralo, ako startovanie za studena. Je to velky problem, pri startovani, musim aj 10krat tocit motorom, kym to chyti. Dalej pri jazde, ked idem normalne, tak strasne to trha, akoby nedostava motor palivo. Ked pocuvam volnobeh, tak sem tam tak slabucko striela do vyfuku. Ono, ked sa uz rozbehne tak ide celkom dobre, 170km/h som s nim daval a este by dalo, no viac nebolo treba... Ked zase odrazu zosliapnem plyn, tak znova zacne "skubat" auto a pocut a STRASNE zacne vibrovat motor, asi kvoli tomu, ze nedostava dostatok paliva a turbo tam tlaci vzduch... Inak vyfukove plyny su dost TEPLE na rozdiel od inych aut...
Riesenie je napr. vycistit Hallov snimac, pokial viem, ten je v sani, ktore ide zo vzduchoveho filtra priamo do turba, ibaze nejak rozobrat som to nevedel, treba dat dole cca tych 8 srobo, ktore su na tej riadacej jednotke?
Inak prietokomer vzduchu to ma BOSH a je ODPOJENY ako som kupil auto... Ked ho zapojim, tak je to bud take iste, mozno horsie. Kamos mi hovoril, ze je odpojeny kvoli spotrebe. Zere mi to podla jazdy, zda sa, ze malo, tipujem takych 7L. Bol som tankovat 10L, presiel 100km a stale je rucicka viac, nez som bol tankovat... Inak motor zacina trhat, volnobeh drzi pekne ked je zohriaty...
Co vy na to? Mam rozobrat Hallov snimac a vycistit ho? Dnes som kupil svieckovy kluc, ibaze nejaky KKT to tak zatial tie sviecky, ze neviem ich odtiahnut, musim pozicany nejaky PEVNY kluc na sviecky...
Dakujem za vase postrehy !!!!