Ahoj samozřejmě nebude, přijeď s tátou na srazPatrick13 píše:Abych se představil:Čaute všichni jmenuju se Patrik a jsem synátor tommase33 8)A esli vám to nebude vadit někdy sem kouknu a napíšu něco
Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Virus
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek. Abych se taky představil. Pozdě ale fórum je zatraceně velké a na tuto uvítačku jsem narazil až teď. Jmeniju se Viktor jsem z Frýdku-Místku. Mé první auto byl Maluch, ale kvůli rachocení v zahraničí jsem ho zanedbával až zrezavěl takže si ho vzal kamarád na ND. Narychlo (v pátek příjezd do ČR v sobotu koupě vozu v neděli odjezd do Němec) jsem si koupil Hyundai Accent rv 96 1,3 62 KW. Po prvním majiteli, v super stavu až na lak (běžné oděrky a ojeté klíčem - toho se pořád nemůžu zbavit). Nejdřív jsem nezamýšlel, že si ho nechám delší dobu ale zamiloval jsem se do něj skoro jako do své přítelkyně a už bych ho nikdy neopustil. Mírně jsem ho vyladil - interiér nalakovaný do červena, červené osvětlení interiéru, výměna rádia, polepy na oknech. Plánuji vzduch filtr, výfuk a hlavně kotouče na obě nápravy. Sem se ňák rozepsal. Doufám, že to není nijak dlouhý anebo krátký. Mír všem lidem
Accentík 1,3; 62 KW; r.v. 96-7; mírně upraven
ahoj, vítej.katrin78 píše:Ahoj,jsem majitelkou Hyundai Pony 1.5 MPi rok 92.Autino je po dědovi,řidičák mám půl roku ,takže jsem takové motoristické trdlo.Ale hlava i ruce v pohodě,tak budu sledovat zdejší machry jak radí co s čím a budu zkoušet.Jo jinak mám manuál k poníkovi v češtině.
Onen manuál máš jen v papírové podobě? šlo by jej nascanovat nebo jakkoli převést do PC ? na http://hpony.wz.cz/ je ke stažení uživatelský manuál v němčině k pony ´93.
zatím
Hyundai Pony GLS 1,5i ´93
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdar lidi.
Tímto se, tak nějak, zapojuju do komunity
Fórum čtu už několik měsíců, hlavně jsem se rozhodoval jakým autem nahradit starého Favorita, a nakonec jsem se rozhodl pro Hyundai. Jelikož jsem už od začátku chtěl auto, které nemá kde kdo (rozhodně ne nějaký Schadewagen
), a vzhledem k tomu že do středního věku ještě hodně daleko, vybral jsem si Coupé, model 2007, dvoulitr, v černé a s "mild" spoilerem. Asi budu po nocích skládat vagóny než to splatím, ale myslím že to bude stát za to 
Tímto se, tak nějak, zapojuju do komunity
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Tak to moc gratuluju k novému coupe. I když se mi stejnak nejvíc líbí 2generace bez faceliftu, tak doufám že ukážeš na M oravě pač Mimoň už jaksi asi nestiheš 

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- omartinek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim vsechny priznivce Hyundaju,od 14.5.07 jsem se stal majitelem Accenta r.v.2001 a jelikoz nemuzu na takovych strankach jako jsou kluby chybet tak se k Vam pridavam jestli me mezi sebe pustite.Fotky samozrejme dodam jen co Acentika umyji a nalestim.
Jinak jmenuji se Ondra jsem z Jiznich Cech,trvale bydlim v bechyni ale jinak jsem v podnajmu v CB.Tak doufam ze delate nejake srazy aby jsem se kouknul konecne na poradna auta.Mejte se