Udělej dvě věci:
1. podívej se do servisní knížky a ve výlukách se dočtech, na co se vztahuje záruka 2 nebo 3 roky
2. zajeď do autorizáku a předveď jim to, dozvíš se víc (t. j. zda je to vůbec na opravu nebo ne)
Pokazená spojka na i 30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Axel.Foley
Re: Pokazená spojka na i 30
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
- Reklama
Ok, děkuju.
Papíry má u sebe ségra, takže jak s ní budu mluvit, řeknu jí, aby to zkontrolovala.
Procházím tu fórum a dočetl jsem se, že to tu popisuje víc lidí, že jim spojka v horkých dnech začne vrzat. Nikdo přitom nepíše, že by spojku měnil. Přečetl jsem si, že jim to v servisu promazali, ale stejně jim to furt vrže dál. Tak o tom se ségrou ještě promluvíme, jestli to zkusit na servis nebo počkat, zda se to nebude nějak zhoršovat.
Papíry má u sebe ségra, takže jak s ní budu mluvit, řeknu jí, aby to zkontrolovala.
Procházím tu fórum a dočetl jsem se, že to tu popisuje víc lidí, že jim spojka v horkých dnech začne vrzat. Nikdo přitom nepíše, že by spojku měnil. Přečetl jsem si, že jim to v servisu promazali, ale stejně jim to furt vrže dál. Tak o tom se ségrou ještě promluvíme, jestli to zkusit na servis nebo počkat, zda se to nebude nějak zhoršovat.
- Axel.Foley
Možná nevrže spojka ale pedál spojky. To jsou dvě různé věci, které je nutno rozlišit.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White