Ferda & Karkulka & Sněhurka & Soptík & Mavis

Ukažte ostatním vaše auto a rozšiřte náš fan klub Hyundai. Pokud chcete, můžete napsat i recenzi.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
milosh
Administrátor

Re: Ferda & Karkulka & Sněhurka & Soptík & Mavis

Příspěvek od milosh »

No ja ne, ale 90% lidi jo. Jak uz jsem psal, ja osobne jezdim 50/90/120... (I kdyz jsou tady clenove, co mi to neveri, ze se da jezdit podle predpisu).
Ono cteni je jedna vec a to pipani vec druha.
Reklama

Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

milosh píše: 25 srp 2025, 11:59 Na kolik kliku mas vypnuti cteni znacek? :lol:
Tady naštěstí někdo myslel, na rozdíl od programování nabíjení, takže ťukneš na nastavení, pak na asistenty a máš je tam všechny, takže si odklikáš co chceš vypnout, zapnout, změnit. Já vypínám lane assist a pípání značek (čtení vypnout nejde, ale aspoň vidím ty kraviny, co to píše).
Bohužel je adaptivní tempomat nastaven tak, že po každém zapnutí auta mění nastavení dle omezení rychlosti (a o kvalitě těch informací víme své). Takže pokud jedu dál a vím, že chci tempomat použít, tak mu tuhle blbost vypnu ještě dalším klikem.
Já předpisy dodržuju, ale třeba včera na cestě domů je dlouhý měřený úsek s rychlostí 90 km/h. A uprostřed jsem si přečetl, že ale podle mapových podkladů tam je 70 km/h, asi v půlce úseku zhruba kilometr. Už vidím to nadšení řidičů za mnou, když v půlce úseku najednou zpomalím na 70 a pak zase zcela nelogicky zrychlím zpátky na 90. Ten nápad je dobrej, ale zatím nikdo nezvládl realizaci bez fatálních chyb. Proto mi speed assist tak pije krev!
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

No to jo, ale doporucuju nejezdit na Slovensko, tam je agresivita ridicu jeste vetsi nez v CR. Jedes pade ve meste a ridic za tebou te vytroubi proc jedes podle predpisu. Kdyby mi to lip troubilo tak mu to vratim :)
idam.i

Příspěvek od idam.i »

:lol:
Ja to vidím skôr naopak.Ceské ŠPZ jazdia v príhraničí ako zmyslov zbavení.
Asi sú blbci tam aj tam. 🤷‍♂️

Čítanie rýchlosti mi nepípa,aj keď sa zobrazuje.Chvala bohu.🙏
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

milosh píše: 25 srp 2025, 15:30 No to jo, ale doporucuju nejezdit na Slovensko, tam je agresivita ridicu jeste vetsi nez v CR. Jedes pade ve meste a ridic za tebou te vytroubi proc jedes podle predpisu. Kdyby mi to lip troubilo tak mu to vratim :)
ja teda neviem kde si jazdil, ale nejak mi to prijde dost nepravdepodobne. Resp takto - blbci su vsade :-)

no a k tomu Fordu - ma to proste ako vsetky auta (aj Hyundai) - je to naxhystane na znacku rusiacu obmedzenie a nie krizovatky, ktore ukoncuju napriklad znizenu rychlost
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

A občas si to značku vymyslí, aby nebyla nuda :mrgreen: .
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Odpovědět

Zpět na „Vaše auta / Club cars“