Ahoj,
máte někdo diagnostiku z TEMU, kde ji prodávají za řádově stokoruny oproti českým prodejcům? Zkušenosti?
Myslím na verzi se samostatnou krabičkou, né bezdrátovou s apkou v mobilu.
Kamarád mi varoval, že nějaká známému po připojení odpálila airbag. Nebo čeští prodejci nabízí stejně tu čínskou akorát s x-set procentní marží?
Díky, A.
diagnostika z TEMU
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
diagnostika z TEMU
i30 kombi * leden 2016 * II.gen * 88kW MPI * G4FGGZ643184
- Reklama
Re: diagnostika z TEMU
a nechces sem hodit odkaz na tu konkretni? jinak i ty nejjednodussi ELM327 jsou v minimalne v desitkach verzi u cinanana zacinaji na 100kc, ty lepsi o par kc vic, a u nas ano cena x2-3. Jsou to ty stejne ale ktere
dycky nejlip vyzkouset prvne na nejakym starym aute.
Mam primo tento a funguje
https://www.aliexpress.com/item/1005005870738747.html

Mam primo tento a funguje
https://www.aliexpress.com/item/1005005870738747.html
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Víc aut nemám abych to mohl na starším vyzkoušet 
Jinak LM327 nabízí kolem 50,- ale nechci bezdrátovou ... kdoví, co by mi Číňan s apkou do mobilu ještě 'přidal' ...
Nicméně se to tam hemží vzhledově hezkými noname kolem stovky i se zobrazovací jednotkou.
https://files.fm/u/ke9fx6gnjz

Jinak LM327 nabízí kolem 50,- ale nechci bezdrátovou ... kdoví, co by mi Číňan s apkou do mobilu ještě 'přidal' ...
Nicméně se to tam hemží vzhledově hezkými noname kolem stovky i se zobrazovací jednotkou.
https://files.fm/u/ke9fx6gnjz
Apku pro ty ELMy si vybiras sam - treba CarScanner, mozna pocitej ze jeste das par desetikorun za placenou verzi, pokud ti free funkce nebude stacit.
Co se tyce tech co si dal na obrazek tak si dej na youtube vyhledat diagnostika temu .. najdes i ceske kanaly ktere je zkousely.
Taky co od toho cekas? .. ten ELM ti da asi vic informaci, cte ruzne hodnoty napr teploty, hodnoty lambd apod, vykresli ti do grafu treba v prubehu jizdy, muzes si dat graf otacek a teploty k sobe atd. Jestli ti jde jen o chybovy kody tak si kup ten levnej temu bazmekt, urco s nim bude jednodussi zivot a tu funkci, kdyz ti zacne svitit grilovany kure a ty nevis co s tim, zastane.
btw odpalit ti ridici jednotku pres OBD muze cokoli co se pokazi (nebo dojde pokazeny), hlavne pozor na ruzny OBD prodluzky ktery nemaji zapojeny vsechny piny, ale jen nektery a aby se usetrilo tak spojuji kostru ridici jednotky s kostrou jako takovou, ze jsou dve ruzny ma svuj duvod. Takze kdyz prodluzku tak po te premerit ze jsou piny 1:1
Co se tyce tech co si dal na obrazek tak si dej na youtube vyhledat diagnostika temu .. najdes i ceske kanaly ktere je zkousely.
Taky co od toho cekas? .. ten ELM ti da asi vic informaci, cte ruzne hodnoty napr teploty, hodnoty lambd apod, vykresli ti do grafu treba v prubehu jizdy, muzes si dat graf otacek a teploty k sobe atd. Jestli ti jde jen o chybovy kody tak si kup ten levnej temu bazmekt, urco s nim bude jednodussi zivot a tu funkci, kdyz ti zacne svitit grilovany kure a ty nevis co s tim, zastane.
btw odpalit ti ridici jednotku pres OBD muze cokoli co se pokazi (nebo dojde pokazeny), hlavne pozor na ruzny OBD prodluzky ktery nemaji zapojeny vsechny piny, ale jen nektery a aby se usetrilo tak spojuji kostru ridici jednotky s kostrou jako takovou, ze jsou dve ruzny ma svuj duvod. Takze kdyz prodluzku tak po te premerit ze jsou piny 1:1
Díky za tip na YT. Na prodlužku dám bacha.
Asi by mi stačila šance vysvětlit, když se něco rozsvítí.
Teď mi leze krkem tvrdohlavě blikající podhuštěný kolo, který je nafouklý normálně...v autorizaku mi řekli, že hlídání tlaku vypnout nejde
. Takže holt jsem koupil nový TPMS ventilky.
Hlídání tlaku teda asi přes diagnostiku nepoladim, ale rád bych věděl o závadách, co nemají signálku a to dřív, než něco zdechne.
Teď mi leze krkem tvrdohlavě blikající podhuštěný kolo, který je nafouklý normálně...v autorizaku mi řekli, že hlídání tlaku vypnout nejde
Hlídání tlaku teda asi přes diagnostiku nepoladim, ale rád bych věděl o závadách, co nemají signálku a to dřív, než něco zdechne.
carscanner ti tlaky ukaze
https://www.youtube.com/watch?v=VsE-9tmRozs
ale nepocitej ze nejaka levna diagnostika resp ctecka bude kodovat auto a neco vypinat, ikdyby vypnout sledovani tlaku slo tak jedine pres diagnostiku uplne jinyho levelu a za uplne jine ceny, tyhle zvladnou max vymazat chybovy kody
jo a ono to neni tak ze ti to pipne jak mas nekde chybu, to se musi proskenovat vzdy rucne a chvili to trva
https://www.youtube.com/watch?v=VsE-9tmRozs
ale nepocitej ze nejaka levna diagnostika resp ctecka bude kodovat auto a neco vypinat, ikdyby vypnout sledovani tlaku slo tak jedine pres diagnostiku uplne jinyho levelu a za uplne jine ceny, tyhle zvladnou max vymazat chybovy kody
jo a ono to neni tak ze ti to pipne jak mas nekde chybu, to se musi proskenovat vzdy rucne a chvili to trva
Možná dotaz o ničem ale zkusím: zkoušel jsi kolo přefouknout na 2,9 až 3 bary?Alfavlk píše: 15 říj 2025, 16:15 Díky za tip na YT. Na prodlužku dám bacha.
Teď mi leze krkem tvrdohlavě blikající podhuštěný kolo, který je nafouklý normálně...v autorizaku mi řekli, že hlídání tlaku vypnout nejde. Takže holt jsem koupil nový TPMS ventilky.
Hyundai z roku 2023 má TPMS snímače tlaku?
- Miroslav 62
- **
Ja prefukujem dokonca až na 3,5 baru až potom zhasnú.
Hyundai i20 YES 1.2 62kW 2016 Agua Sparkling
Renault thalia 1,2 16V 55kw expression (*2006) 2017 predané
Renault thalia 1,2 16V 55kw expression (*2006) 2017 predané