90 % ztráta sluchu na levém uchu a 60 % na pravém mě těchto problémů celkem účinně zbavuje. Každá jízda mi přijde neobyčejně komfortní, tichá a hlavně, bez pazvuků.
lehoučké klepání ze zadní čísti vozu
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: lehoučké klepání ze zadní čísti vozu
Tak v tomhle mám určitou výhodu, i když teda zrovna nechtěnou.
90 % ztráta sluchu na levém uchu a 60 % na pravém mě těchto problémů celkem účinně zbavuje. Každá jízda mi přijde neobyčejně komfortní, tichá a hlavně, bez pazvuků.
- Reklama
Pridávam sa ku váknu - i30 fb, 1.5 TGDi a posledný pol rok tiež počujem pukanie / klepkanie zo zadnej časti auta.
Najprv som si myslel, že je to pláto, tak som ho podlepil textilnými nálepkami z ikei, nepomohlo.
Potom som si myslel, že sú to veci pod vekom kufra - mal som tam momenťák, tak som myslel, že to klepoce, obalil som všetko pod dnom kufra, nepomohlo.
Nepomohlo ani skontrolovanie dotiahnutia dna kufra - to bolo napevno.
Nepomohla ani rada o gumách na 5. dverách, ale pošrouboval som ju a aj podlepil... stále nič.
Nakoniec som dal dole dno kufra a našiel túto skrutku povolenú. Stačilo ju dotiahnuť rukou, nie na fest, predsalen, je to plast... a pukanie / klepkanie prestalo.
Hádam to niekomu pomôže.
Najprv som si myslel, že je to pláto, tak som ho podlepil textilnými nálepkami z ikei, nepomohlo.
Potom som si myslel, že sú to veci pod vekom kufra - mal som tam momenťák, tak som myslel, že to klepoce, obalil som všetko pod dnom kufra, nepomohlo.
Nepomohlo ani skontrolovanie dotiahnutia dna kufra - to bolo napevno.
Nepomohla ani rada o gumách na 5. dverách, ale pošrouboval som ju a aj podlepil... stále nič.
Nakoniec som dal dole dno kufra a našiel túto skrutku povolenú. Stačilo ju dotiahnuť rukou, nie na fest, predsalen, je to plast... a pukanie / klepkanie prestalo.
Hádam to niekomu pomôže.
- Přílohy
-
- thumbnail_image0.jpg (145.77 KiB) Zobrazeno 424 x
i30 fastback 2022, Style, 1.5 MHEV 7DCT, Atlas White
tiež mi vzadu niečo klepe, od začiatku je to tam, prejdem dvojitú nerovnosť a klep
ide to z interiéru, niekde zozadu z pravej strany - x krát som to chcel riešiť ale nenašiel som si čas, tak snáď raz si ho nájdem 
i30 Hatchback PLAY 1.5 T-GDI 7DCT
Tiež mám klopavý zvuk. 100% v piatych dverách, ležal som v kufri, zatiaľ čo dcéra šoférovala. Pocul som zretelne. Niečo vo vnútri.
Fastback N-Line Plus FL1 2022, 1.5 T-GDi MH, Polar white
z piatych dveri - moze to byt zamok, otec mal vadny zamok v Bayone, ale trvalo to asi mesiac kym to servisakom v Hyundai servise doslo.. auto bolo stare 2,5r a bolo to v ramci zaruky bez nakladov, teda okrem casu s navstevami servisu..
i30 Combi FAMILY; vyrobene 3/2020; 1.4T-GDI
-
Luděk Přibyl
Dotažení plastové matice držáku u 48V baterie mi pomohlo, díky moc za radu.
- Axel.Foley
Již to bylo na fóru zmíněno, často klepou zámky opěradel zadních sedaček. Stačí je omotat izolační páskou.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White