tak prý je i30 GD 7mé nejhorší auto na STK .. to není moc lichotivé
https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/au ... 1f6b220ee8
a verze PDE má prý problémy s výfuky (článek se sice nezmiňuje jak moc je to vážné a četl jsem pár příspěvků o rozpadlých přepážkách) ale dejme si toto téma a pochlubte se jestli a s čím jste se na STK s íčkem potkali ať už to bylo vážnější nebo třeba jen technik prohodil něco o tom že dnes to ještě nezapíše, ale příště to bude trabl
STK - statistiky, za co vás vyhodili?
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
STK - statistiky, za co vás vyhodili?
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
- Reklama
Re: STK - statistiky, za co vás vyhodili?
Ja som raz dostal podmienecnu za stahovacku okna. Rano autu nic nebolo, pridem na stk okno zislo dolu a uz nevyslo hore 
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024-
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Podle všeho to máš v blbé sekci, jestli tu chceš reakce lidi co mají GD. Podle toho co tam pisou je GD to nej co se jim u i30 povedlo. Na STK mi vždycky řekli: pohoda, tak zase za dva roky.
Vtipný je, že se pořád píše jen o TUV, která je nám tak nějak fuk. Nikdy tam nebude ani čárka o tom co se dělo napr u oktavie 4 ze začátku- hromada software problémů, kdy podle uživatelů člověk vyletěl z kůže a chyba po vypnuti a nastartování zmizela (občas museli i vystoupit a zamknout). Jen tohle neni nic co by na TUV sledovali.
Takže o čem to je? Co v D neprojde je nám fuk. Auto, které dělá chyby klidně každou jízdu a opravit to nejde tam nenajdeš.
Vtipný je, že se pořád píše jen o TUV, která je nám tak nějak fuk. Nikdy tam nebude ani čárka o tom co se dělo napr u oktavie 4 ze začátku- hromada software problémů, kdy podle uživatelů člověk vyletěl z kůže a chyba po vypnuti a nastartování zmizela (občas museli i vystoupit a zamknout). Jen tohle neni nic co by na TUV sledovali.
Takže o čem to je? Co v D neprojde je nám fuk. Auto, které dělá chyby klidně každou jízdu a opravit to nejde tam nenajdeš.
Aktuálně: Hyundai i30 2014 new weekend 1,6 MPI
Dříve: Renault megane II sedan 1,6
Felicia 1,3
š105
Dříve: Renault megane II sedan 1,6
Felicia 1,3
š105
ted na konci rijna me vyhodil za disky s ET48, v technicaku je ET50 a jako závažnou závadu mi napsal i málo oranžovou žárovku zadního blinkru.
poznámka pod čarou - auto dvakrát na té samé stanici s temi disky prošlo bez závad.
poznámka pod čarou - auto dvakrát na té samé stanici s temi disky prošlo bez závad.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ten clanok pekne poukazuje na to, ze auta ktore jazdia najma mesto a primestsku premavku (v tom portfoliu znaciek to dobre vidiet) holt trpia na podvozok a brzdy. A sorry ale ak si majitel nevie nechat nastavit parkovaciu brzdu a zisti sa to az na TK, tak by radsej mal jazdit busom
36% i30 je dost nadsadene, v nasich pomeroch urcite. Skoda, ze sa v CZ a na SK k takymto statistikam moc clovek nedostane a "papouskuju" sa tu furt tie nemecke, ktore hanlili napr pru generaciu i30 vysvitlo, ze najvacsim problemom boli vypalene ziarovky v parkovackach
36% i30 je dost nadsadene, v nasich pomeroch urcite. Skoda, ze sa v CZ a na SK k takymto statistikam moc clovek nedostane a "papouskuju" sa tu furt tie nemecke, ktore hanlili napr pru generaciu i30 vysvitlo, ze najvacsim problemom boli vypalene ziarovky v parkovackach
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
-
thaischumi
- **
Zkušenosti z obou STK na STK Břevnov Praha 6 a Motol Praha 5: pokud máte auto technicky celkově v pořádku, na prkotiny jako lékárničku, náhradní žárovky a pojistky, atd. vykašlou, aby mohli začít s dalšíma autama.
V mém případě na obou STK:
Blikající Stop Start (mám odpojený konektor na - pólu)
Svítí prasklá brzdová světla (ve skutečnosti jsem nahradil brzdová, couvací, obrysová, světla SPZ a všechny vnitřní za LED)
Na nic jako náhradní žárovky, pojistky, trojúhelník, lékárničku (která už byla prošlá), dojezdové kolo, atd. se neptali.
A prošlo to absolutně bez chyb.
V mém případě na obou STK:
Blikající Stop Start (mám odpojený konektor na - pólu)
Svítí prasklá brzdová světla (ve skutečnosti jsem nahradil brzdová, couvací, obrysová, světla SPZ a všechny vnitřní za LED)
Na nic jako náhradní žárovky, pojistky, trojúhelník, lékárničku (která už byla prošlá), dojezdové kolo, atd. se neptali.
A prošlo to absolutně bez chyb.
i30 Kombi 2019 1.4 T-GDI 103kW Comfort "Clean Slate Blue"
Tucson NX4e FL 2024 1.6 T-GDI 118kW Style "Ecotronic Gray Pearl"
RIP Focus MK2 Kombi FL 2008 1.6 TDCi 66kW 33x xxx km
RIP Focus MK1 Kombi 2004 1.8 TDCi 74kW 414xxx km
Tucson NX4e FL 2024 1.6 T-GDI 118kW Style "Ecotronic Gray Pearl"
RIP Focus MK2 Kombi FL 2008 1.6 TDCi 66kW 33x xxx km
RIP Focus MK1 Kombi 2004 1.8 TDCi 74kW 414xxx km
Pojistky a žárovky už dlouho nejsou v povinné výbavě. Nevím jak bych někde v noci sundával nárazník jak je popisováno při výměně žárovek v návodě.
Pojistka mi hořela jen jednou, když mi na Mareu namontovali tažné a nevyměnili pojistku 10 A za 15 A. To jsem si našel pak až v servisním manuálu, který není oficiálně dostupný.
Žárovka mi nesvítila jen jednou na autě zapůjčeném na dovolenou z firmy, ale to nebylo žárovkou ale zoxidovanými kontakty.
Pojistka mi hořela jen jednou, když mi na Mareu namontovali tažné a nevyměnili pojistku 10 A za 15 A. To jsem si našel pak až v servisním manuálu, který není oficiálně dostupný.
Žárovka mi nesvítila jen jednou na autě zapůjčeném na dovolenou z firmy, ale to nebylo žárovkou ale zoxidovanými kontakty.
Už nemohu upravit příspěvek tak ještě dodatek: už také není stanovená životnost lékárničky. Možná jen něco z ní, ale já to neřeším. Stejně je tam vše zabalené a pásům to bude jedno pokud je bude někdo stříhat zoxidovanými nůžkami.