Dekuji moc. Ja mam totiz smart z roku 2022 a tam to mensi radio a na bezdratovy AA jsem si absolutne zvykl a velice nerad bych ho opoustel. Nechapu, ze novejsi radio neumi to, co to starsi...
Pak ke konfiguraci usb a 12V. V nizsi vybave to opravdu vypada tak, ze je UsbA, usbc a 12V. Kdezto u Style to vypada na prostor pro bezdratove nabijeni, usbA, usbC a 12V az v loketni operce. To by me mory braly, protoze aktualne mam 12V usbA a 12V. V jedne mam kameru, v dalsi rozdvojku usb na nabijeni mobilu a v usbA mam flash. Takhle, kde dam jako kameru, kdyz budu muset mit imrvere pripojeny mobil do asi UsbA, abych mel AA. A kde dam pak flashku s mp3?
ISLA jsem videl, ze ten dlouhy klik z tucsonu nefunguje, jen vyonout v menu a to asi po kazdem startu pres x kliku...
Nova generacia/facelift i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Nova generacia/facelift i30
- Přílohy
-
- IMG_20260111_123216.jpg (139.49 KiB) Zobrazeno 76 x
- Reklama
Re: Nova generacia/facelift i30
Na kameru kúpiš hardwire kit a pripojíš to do poistkovej skrinky. Na začiatku som na kameru tiež používal zapaľovač.. i30 mala 2x12V v poličke pri radiacej páke. Potom v Tucsone bola už len jedna 12V zásuvka a pod tým bezdrôtová nabíjačka, takže by si to zavadzalo.. tak som dokúpil hardwire kit, určite lepšie riešenie.
Čo sa týka AA/ACP.. holt v tej staršej navi nemajú wifi, takže smola a len po kábli. Riešil som to potom modulom za pár eur z ALI, lebo na kábli mi AA priehrievalo telefón a vypadávalo. Čo sa týka kľúča na muziku... keď máš tlf. pripojený cez AA/ACP, tak je to úplne zbytočné. Muziku nahraj do telefónu a cez AA/ACP kompatibilnú apku môžeš prehrávať. Používam AIMP player.. v pohode zobrazuje metadáta, keď tam nahráš adresy streamov, tak môžeš počúvať aj bežné a internet rádiá cez net (napr. v zahraničí).. funguje tiež spoľahlivo a zadarmo.. Keďže tam budeš mať širokú obrazovku, tak môžeš mať na 2/3 obrazovky navi a na 1/3 prehrávač.
Čo sa týka AA/ACP.. holt v tej staršej navi nemajú wifi, takže smola a len po kábli. Riešil som to potom modulom za pár eur z ALI, lebo na kábli mi AA priehrievalo telefón a vypadávalo. Čo sa týka kľúča na muziku... keď máš tlf. pripojený cez AA/ACP, tak je to úplne zbytočné. Muziku nahraj do telefónu a cez AA/ACP kompatibilnú apku môžeš prehrávať. Používam AIMP player.. v pohode zobrazuje metadáta, keď tam nahráš adresy streamov, tak môžeš počúvať aj bežné a internet rádiá cez net (napr. v zahraničí).. funguje tiež spoľahlivo a zadarmo.. Keďže tam budeš mať širokú obrazovku, tak môžeš mať na 2/3 obrazovky navi a na 1/3 prehrávač.
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.