Dekuji moc. Ja mam totiz smart z roku 2022 a tam to mensi radio a na bezdratovy AA jsem si absolutne zvykl a velice nerad bych ho opoustel. Nechapu, ze novejsi radio neumi to, co to starsi...
Pak ke konfiguraci usb a 12V. V nizsi vybave to opravdu vypada tak, ze je UsbA, usbc a 12V. Kdezto u Style to vypada na prostor pro bezdratove nabijeni, usbA, usbC a 12V az v loketni operce. To by me mory braly, protoze aktualne mam 12V usbA a 12V. V jedne mam kameru, v dalsi rozdvojku usb na nabijeni mobilu a v usbA mam flash. Takhle, kde dam jako kameru, kdyz budu muset mit imrvere pripojeny mobil do asi UsbA, abych mel AA. A kde dam pak flashku s mp3?
ISLA jsem videl, ze ten dlouhy klik z tucsonu nefunguje, jen vyonout v menu a to asi po kazdem startu pres x kliku...
Nova generacia/facelift i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Nova generacia/facelift i30
- Přílohy
-
- IMG_20260111_123216.jpg (139.49 KiB) Zobrazeno 364 x
- Reklama
Na kameru kúpiš hardwire kit a pripojíš to do poistkovej skrinky. Na začiatku som na kameru tiež používal zapaľovač.. i30 mala 2x12V v poličke pri radiacej páke. Potom v Tucsone bola už len jedna 12V zásuvka a pod tým bezdrôtová nabíjačka, takže by si to zavadzalo.. tak som dokúpil hardwire kit, určite lepšie riešenie.
Čo sa týka AA/ACP.. holt v tej staršej navi nemajú wifi, takže smola a len po kábli. Riešil som to potom modulom za pár eur z ALI, lebo na kábli mi AA priehrievalo telefón a vypadávalo. Čo sa týka kľúča na muziku... keď máš tlf. pripojený cez AA/ACP, tak je to úplne zbytočné. Muziku nahraj do telefónu a cez AA/ACP kompatibilnú apku môžeš prehrávať. Používam AIMP player.. v pohode zobrazuje metadáta, keď tam nahráš adresy streamov, tak môžeš počúvať aj bežné a internet rádiá cez net (napr. v zahraničí).. funguje tiež spoľahlivo a zadarmo.. Keďže tam budeš mať širokú obrazovku, tak môžeš mať na 2/3 obrazovky navi a na 1/3 prehrávač.
Čo sa týka AA/ACP.. holt v tej staršej navi nemajú wifi, takže smola a len po kábli. Riešil som to potom modulom za pár eur z ALI, lebo na kábli mi AA priehrievalo telefón a vypadávalo. Čo sa týka kľúča na muziku... keď máš tlf. pripojený cez AA/ACP, tak je to úplne zbytočné. Muziku nahraj do telefónu a cez AA/ACP kompatibilnú apku môžeš prehrávať. Používam AIMP player.. v pohode zobrazuje metadáta, keď tam nahráš adresy streamov, tak môžeš počúvať aj bežné a internet rádiá cez net (napr. v zahraničí).. funguje tiež spoľahlivo a zadarmo.. Keďže tam budeš mať širokú obrazovku, tak môžeš mať na 2/3 obrazovky navi a na 1/3 prehrávač.
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Dekuji moc za odpoved. Vidim, ze uz bych musel delat vedomy kompromis, ktery bych si musel vyvazit zejmena cenou.
Zaroven se zeptam, jak je na tom vypnuti dalsiho noveho asistenta, a sice upozorneni na prekroceni rychlosti. Lze nejak jednoduse? Aktivuje se po kazdem startu?
Uz nyni delam trojat po nastartovani. A sice vypnuti startstop, prepnuti z eco rezimu a vypnuti drzeni v pruzich. Nastesti je pro vse fyzicke tlacitko. Jak je to u prekroceni rychlosti?
Zaroven se zeptam, jak je na tom vypnuti dalsiho noveho asistenta, a sice upozorneni na prekroceni rychlosti. Lze nejak jednoduse? Aktivuje se po kazdem startu?
Uz nyni delam trojat po nastartovani. A sice vypnuti startstop, prepnuti z eco rezimu a vypnuti drzeni v pruzich. Nastesti je pro vse fyzicke tlacitko. Jak je to u prekroceni rychlosti?
Keď nefunguje dlhé podržanie tlačidla mute, tak asi len cez menu..
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED