H1 4WD 2,5 CRDi Starex.
Moderátor: Moderátoři
H1 4WD 2,5 CRDi Starex.
Hledám nějakého borce který by uměl předělat nesmyslné ovládání řazení 4WD a redukce z elektropneumatického (tedy správně elektropodtlakového) na čistě elektrické? Budu vděčný i za tip na někoho. Díky. 
- Reklama
Re: H1 4WD 2,5 CRDi Starex.
Redukcna je zaradovana elektromotorom a pravu poloos lahko prerobis na bowden. Ale dokial das novu sadu elektropodtlakovych ventilov aj s hadickami a hlavne zabranis, aby na ne stekala voda od okna, tak to vydrží. Prípadne nahradit jestvujuci pneu valec na poloosi za iny , priemyselný. Za mna bowden je najjednoduchsie a blbovzdorne riesenie.
Re: H1 4WD 2,5 CRDi Starex.
Díky "oltcitaku". No už som doplatil raz na odbornosť že vraj značkového servisu u nás. Potom mi viackrát pomohli v značkovom v OV u Makra, ale bolo vždy vo vyčistení kontaktov v nejakej krabičke a sami mi povedali že to je len dočasné riešenie. Mám od nich i katalógové čísla ND ktoré by sa podľa nich mali vymeniť. Problém je v tom že zo štyroch tých dielov nie je možné zohnať dva a zrejme v tom je ten najdoležitejší (Motor ASSY 47303-4B000).
Ten Tvoj návrh mi príde viac ako rozumný. Možeme sa spojiť telefonicky a podrobnejšie vec prebrať? Pošlem Ti kontakt na súkromnú správu a pošli mi na tel. len SMS s Tojim číslom ak súhasíš, ja zavolám - mám možnosť volať velmi výhodne
. Vďaka. J.
Ten Tvoj návrh mi príde viac ako rozumný. Možeme sa spojiť telefonicky a podrobnejšie vec prebrať? Pošlem Ti kontakt na súkromnú správu a pošli mi na tel. len SMS s Tojim číslom ak súhasíš, ja zavolám - mám možnosť volať velmi výhodne