Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Nejsem se uplne jist, ale 100% musi byt regulace sklonu ale ostrikovace jsou snad jen doporucene. Jinak na aute mam tuhle sadu uz asi rok a pul a zadnej problem s policii a ani s ridicema. Svetla mam standartne serizena regloskopem ze servisu a no problem. Po Praze mam svetla permanentne na sklon 1 protoze vsude jsou lampy a svitim jen abych byl viden nikoli abych videl. No a tam kde konci lampy prepinam na 0 a frcim a nikomu to nevadi, dokonce ani kamionum ne a ti jsou na svetla vysazeni.jandaxx píše:Čirá optika být nemusí, třeba stará Honda Accord type R ji nemá a má origo xenony. Ze zákona musí být automatická regulace sklonu a systém na očištění světlometů - ostřikovače nabo stěrače jak to mají některá Volva. Není to v silničním zákoně. Na tohle jsou speciální vyhlášky pro homologaci auta do provozu.
Ano, je to tak. Už jsem to psal několikrát, takže už o tom přestaňte pochybovat. To že některé světlomety oslňují méně a některé více, je jejich konstrukcí. Getz třeba tolik neoslňuje, Elantra ano. To že někdo narazí na policajty a je to v pohodě, znamená pouze to, že ten dotyčný policajt tomu nerozumí. To neberu jako argument. A je to opravdu naposledy, co se k tomu vyjadřuji. Je to každého věc, jak je ohleduplný k ostatním. Mě to také svítilo super, navíc jsem xenony kupoval ještě v době, kdy stály celkem dost peněz. Poté kdy jsem zjistil, že to v noci oslňuje jak prase i když jsem měl světla skloněná, jsem to vyndal.Marecek píše:Musí být obojí. Jak sklon světel tak i očištění světel (ostřik).
Je to akcia iba tohto salonu, alebo Hyundai CZ? Zaujimave infi, diks.jandaxx píše:Když si koupíte I30 v Praze na Butovicích, dostanete záruku 5 let. Mají to jako akci. A není to vázáno na leasing. Rozdíl v materiálech a zpracování mezi Accentem a I30 je kosmický. Seděl jsem na Butovicích v I30 a potom ihned přesedl do Accenta. Nedá se to vůbec srovnat. Když to nevidíte takhle ihned po sobě, ani vás to nenapadne. Jestliže ty auta porovnáte 5 minut po sobě, uplně to třískne do očí.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |