a už pomalinku finišuju s interiérem .. ještě čekám až mi jedna firma poflockuje do modra všechny sloupky a clonítka co jsem jim v pátek poslal a ještě počalounim středovej tunel a doladim detaily a je to hotový ... to sem zase dám fotky
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
děkuju .. motor je zatim série akorát je se sportovnim vejfukem a ten filtr mám taky v plánu nějak pořešit .. ale ještě nevim protože jsem si teď nedavno ověřil to že do lantry pasuje motor 2.0 i 2.0 turbo z mitsubishi eclipse takže bych ho tam časem rád dalzombyk píše:tak teda maš to pekne spravene, robiš aj motor? pytam sa lebo hladam sporotvy filter
jestli myslíš fólie na okna tak tam žádný nemám .. kde jsi na to přišel ?Luciane Dedly píše:co to tam mas za folie??:o)daval sis to tam sam nebo nekde specializovane????
jo taakLuciane Dedly píše:no to měla byt spiše otazka na kopira...nejak mi nedoslo ze sem ted v tvojim denicku uprav![]()
ale taky by se ti tam hodily...nejake modreeeee......
auticko by pak vypadalo tak...kurna jak se to rika........celistveji
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |