1.5DPI Svazek ke vstřikovačům

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
Jeenas

1.5DPI Svazek ke vstřikovačům

Příspěvek od Jeenas »

Dobrý den,

Stala se mi nemilá věc kdy mě bohužel navštívila kuna a překousala vodiče ke vstřiku 4 válce, respektive jeden je total KO a druhý je načatý.

Nejde o to, že bych to neuměl opravit, ale o to, že auto je rok staré a je pochopitelně v záruce a kdyby nedej bože k něčemu došlo, tak se pak nechci dohadovat se servise, že jsem si něco sám opravoval a tohle určitě za to může a mám po záruce.

Tudíž bych se Vás rád zeptal, jaký Vy s tím máte praktické zkušenosti a co mě asi nejvíc zajímá, jestli někdo ví kódové označení svazku a případně jeho cenu. Je možný, že je číslo svazku pod kryty, ale ty jsem zatím nerozdělával.

Pojistku pochopitelně mám a mohl bych to dát na ni, jde jen o to, jestli cena svazku není nižší než "spoluúčast".

Děkuji Vám moc za odpověď.
Přílohy
WhatsApp Image 2026-02-27 at 09.25.49.jpeg
WhatsApp Image 2026-02-27 at 09.25.49.jpeg (176.39 KiB) Zobrazeno 180 x
Reklama

sao.paulo
*

Re: 1.5DPI Svazek ke vstřikovačům

Příspěvek od sao.paulo »

Já bych zavolal do autorizáku. Třeba v Hradci nebo Pardubicích jsou ve skladových dílech ochotní pánové. Zeptal bych se na cenu a originál kód k dílu.
Mě před čtyřmi lety taky navštívila paní kuna, ale naštěstí okousala jenom izolaci pod kapotou. Pak jsem si v autorizáku nechal namontovat el. plašičku na kuny (3800Kč), a od té doby mám klid.
i30 kombi, 1.5DPi Smart, kufr XXL, 2021
mozecek

Příspěvek od mozecek »

chtelo by to videt bez te izolacni pasky, ale v tomto pripade bych se nebal ty prekousle vodice spojit, zvladne to i prumerny elektrotechnik ... dej potom vedet co stoji ten kabel, ale myslim ze to bude poradnej ranec
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
krakatit
*

Příspěvek od krakatit »

Mně kuna nedávno překousala kabel k Lambda sondě, cena cca 10.000,- :( Motorový prostor byl sice posprejovaný nějakým svinstvem proti kunám ale nepomohlo to. Takže zakoupena co nejlepší plašička a zatim je klid...
i30 1.5 DPi kombi Comfort
dibarbora

Příspěvek od dibarbora »

Nemáš náhodou v rámci HP aj poškodenie hlodavcami... dnes to býva celkom bežný produkt.. a bez spoluúčasti.
najlepšie by bolo totiž vymeniť celú káblovačku, bastliť v relatívne "zánovnom aute" v záruke nebude úplne najlepší nápad.
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Odpovědět

Zpět na „i30 2016- Elektronika“